ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Μικρού, Μεσαίου και Μεγάλου Αριθμού Παικτών με Περιορισμούς

Έκπτωση 10%
38.00
34.20
Κερδίζετε: 3.80
Διαθέσιμο
+
Αποστολή
 • — Αττική από 2,50€
 • — Υπόλοιπη χώρα από 3,50€
Τρόποι Πληρωμής
 • — Αντικαταβολή
 • — Visa και MasterCard
 • — Κατάθεση σε λογαριασμό
 • — PayPal


Πλεονεκτήματα
 • — Χαμηλές τιμές
 • — Ειδοποιήσεις με SMS
 • — Επιστροφές & αλλαγές
 • — Όλοι οι τρόποι πληρωμών
 • — Χαμηλό κόστος αποστολών


 

ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Μικρού, Μεσαίου και Μεγάλου Αριθμού Παικτών με Περιορισμούς.

Τα νέα ερευνητικά δεδομένα και η περιοδικότητα τους στο Μικρό-κυκλο.

Με τη συμμετοχή των Ernesto Valvarde, Jon Aspiazu, Jose Antonio Pozanco.

Σε αυτό το νέο βιβλίο του Χρήστου Μουρίκη παρουσιάζονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν στα Παιχνίδια Μικρού, Μεσαίου και Μεγάλου Αριθμού Παικτών με Περιορισμούς (ΠΜΑΠ), στην Προπονητική του Ποδοσφαίρου. Αναλύονται διεξοδικά όλα τα παιχνίδια από το ΠΜΑΠ 1 v 1 μέχρι το ΠΜΑΠ 10 v 10.

Επιπρόσθετα, με το βιβλίο αυτό παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική βιβλιογραφία, η ανάπτυξη μιας καθαρά Ποδοσφαιρικής Περιοδικότητας των παραπάνω παιχνιδιών και το πώς θα εφαρμόζονται μέσα στον Εβδομαδιαίο Μικρόκυκλο, με ένα ή δυο παιχνίδια. Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί και η ανάλυση όλων των μοντέρνων Θεωριών Περιοδικοτήτων που ακολουθούν οι κορυφαίες ομάδες στο Ποδόσφαιρο, για να αναπτύξουν και σταθεροποιήσουν το «ιδανικό επίπεδο απόδοσης» των ποδοσφαιριστών τους.

Το τελευταίο μέρος του βιβλίου περιέχει 50 εντελώς νέα παιχνίδια που προτείνονται ανάλογα για κάθε προπονητική μονάδα μέσα στον «Πρότυπο Μικρόκυκλο» και ειδικά από την ΗΑ-4 μέχρι την ΗΑ-1. Κάθε τέτοιο παιχνίδι πρέπει να εφαρμόζεται κατάλληλα σε συγκεκριμένη προπονητική μονάδα, για να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους στόχους που σχετίζονται με τη βελτίωση των παραμέτρων της Φυσικής Κατάστασης, της Τεχνικής και κυρίως της Τακτικής Προετοιμασίας.

Όλα αυτά τα ΠΜΑΠ μπορούν να εφαρμοστούν στην προπόνηση ποδοσφαιριστών υψηλού αλλά και χαμηλότερου επίπεδου, σε όλες τις ηλικίες. Τα σύγχρονα αυτά επιστημονικά δεδομένα επιδιώκουν να πλουτίσουν τη γνώση των σπουδαστών της Προπονητικής του Ποδοσφαίρου όλων των βαθμίδων και βέβαια των Προπονητών Φυσικής κατάστασης και των Προπονητών του Ποδοσφαίρου.

 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Πιστεύω ότι με αυτό το βιβλίο όλοι θα αναγνωρίσουν για μία ακόμη φορά ότι ο Χρήστος Μουρίκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της προπονητικής στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Συνεργάστηκε με απόλυτη επιτυχία με πολλούς Έλληνες αλλά και ξένους προπονητές. Κατάφερε με την επιστημονική γνώση και την πολύ σκληρή δουλειά του να βελτιώσει την απόδοση σε μεγάλο αριθμό παικτών και να κατακτήσει μαζί τους πολλούς τίτλους»

Βασίλης Τοροσίδης

 

«Είμαι σίγουρος ότι διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, οι προπονητές φυσικής κατάστασης και οι προπονητές θα γνωρίσουν τον τρόπο να εκτελούν ακόμη πιο αποτελεσματικές προπονήσεις στις ομάδες τος, τόσο σε επαγγελματίες υψηλού επιπέδου όσο και σε χαμηλότερο επίπεδο».

Αβραάμ Παπαδόπουλος

 

«Ο Χρήστος Μουρίκης, ως προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να συνδέσει τη θεωρία της μοντέρνας ποδοσφαιρική προπόνησης με την πράξη και την καθημερινή προπόνηση στο γήπεδο. Όλοι οι παράγοντες της απόδοσης εκτελούνται και βελτιώνονται μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ποδοσφαιρικές ασκήσεις. Σε αυτό το βιβλίο πιστεύω ότι παρουσιάζει ένα μεγάλο μέρος της μεθοδολογίας του, η οποία έχει συμβάλει εδώ και χρόνια σε μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Omar Elabdellaoui

 

«Με το Χρήστο Μουρίκη μπόρεσα σε ένα διάστημα δύο χρόνων να προπονηθώ και να βελτιωθώ σημαντικά, ακολουθώντας τη μεθοδολογία του που περιλάμβανε υψηλές εντάσεις σε ποδοσφαιρικές ασκήσεις που περιείχαν στοιχεία τεχνικής και ατομικής τακτικής, όπου ταυτόχρονα είχα τη δυνατότητα να μεγιστοποιώ καθημερινά τη δύναμη, την ταχύτητα και την αντοχή μου».

Παναγιώτης Ρέτσος

 

«Συστήνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο αυτό σε κάθε προπονητή φυσικής κατάστασης, αλλά και σε κάθε νέο προπονητή ποδοσφαίρου, για τις πληροφορίες που δίνει σχετικά με όλο το φάσμα των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών και της περιοδικότητάς μέσα στον ποδοσφαιρικό μικρόκυκλο».

David Fuster

 

«Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Χρήστο Μουρίκη ως παίκτης το 2000-2002 και ως προπονητής την περίοδο 2017-2018 και προτείνω αυτό το βιβλίο με το οποίο μπορούν όλοι να μελετήσουν πώς τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια αποτελούν τη βάση για τον σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής προπόνησης υψηλού επιπέδου».

Χρήστος Κόντης


EAN:
9789609537148
Αρ. σελίδων:
204
Διαστάσεις:
21 x 28
Εκδοτικός οίκος:
ΑΘΛΟΤΥΠΟ
Εξώφυλλο:
ΜΑΛΑΚΟ
Έτος έκδοσης:
2019
Κατασκευαστής:
Αθλότυπο
Συγγραφέας:
Χρήστος Μουρίκης
Find similar

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Ίσως σας ενδιαφέρει
 • Νέες Αφίξεις
 • Δημοφιλή