Pilates Anatomy - Aσκησιολόγιο και μυολογία των ασκήσεων ΒΠΙΛ841

Έκπτωση 10%
28.00
25.20
Κερδίζετε: 2.80
Διαθέσιμο
+
Αποστολή
 • — Αττική από 2,50€
 • — Υπόλοιπη χώρα από 3,50€
Τρόποι Πληρωμής
 • — Αντικαταβολή
 • — Visa και MasterCard
 • — Κατάθεση σε λογαριασμό
 • — PayPal


Πλεονεκτήματα
 • — Χαμηλές τιμές
 • — Ειδοποιήσεις με SMS
 • — Επιστροφές & αλλαγές
 • — Όλοι οι τρόποι πληρωμών
 • — Χαμηλό κόστος αποστολών


 

Καλωσορίσατε στο Pilates, έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ.

Mε λεπτομερείς περιγραφές, διεξοδικές οδηγίες και 46 εξαιρετικά εικονογραφημένες ασκήσεις, η Δεύτερη Έκδοση του Pilates Anatomy θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας όσον αφορά στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διατείνετε, να δυναμώσετε και να επιτύχετε τον καλύτερο δυνατό συντονισμό συγκεκριμένων μυών. Καθώς θα προπονήστε για να τονώσετε το σώμα, να σταθεροποιήσετε τον πυρήνα, να βελτιώσετε την ισορροπία και να αυξήσετε την ευλυγισία σας, θα γνωρίζετε ποιοι μύες ενεργοποιούνται κάθε φορά σε κάθε άσκηση και θα αντιλαμβάνεστε τον τρόπο με τον οποίο η αναπνοή, η ευθυγράμμιση και η κίνηση συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους.

Για κάθε άσκηση χρησιμοποιήστε την ενότητα «Εξατομικεύστε την άσκηση σας» για να τροποποιήσετε και να προσθέσετε ποικιλία στο ασκησιολόγιο σας αλλά και για να προσαρμόσετε τις προπονήσεις σας στους στόχους και στις ανάγκες σας. Οι τροποποιήσεις καθιστούν κάθε άσκηση προσιτή σε όλους, οι παραλλαγές προσθέτουν ποικιλία, και οι εξελίξεις αυξάνουν το επίπεδο δυσκολίας της κάθε άσκησης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πολύτιμα σκαλοπάτια στο ταξίδι σας προς τις πιο απαιτητικές ασκήσεις Pilates. Περιλαμβάνονται επίσης τεχνικές αναπνοής, συγκέντρωσης και αυτογνωσίας, παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία άσκησης που ενισχύει το σώμα και το μυαλό σας.

Είτε μόλις αρχίζετε να εξερευνάτε το κάλλος και τα οφέλη του Pilates, είτε ασκείστε εδώ και χρόνια, το Pilates Anatomy είναι ένα μοναδικό βοήθημα στο οποίο θα ανατρέχετε συνεχώς.

 

«Η Karen Clippinger και ο Rael Isacowitz έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τιμώντας το παρελθόν και το τεράστιο έργο του Joseph Pilates, λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες συνθήκες και σφυρηλατώντας δυναμικά τις μελλοντικές τάσεις. Οι τεχνικές υποδείξεις και οι σημειώσεις των ασκήσεων στο τέλος κάθε κεφαλαίου σε αυτή την Δεύτερη Έκδοση του Pilates Anatomy, είναι ανεκτίμητες για κάθε μαθητή του Pilates, είτε είναι αρχάριος είτε προχωρημένος».

Marika Molnar PT, LAc, FIADMS

Διευθύντρια του Westside Dance Physical Therapy, Κλινική σύμβουλος στο Physical Mind Institute

 

«Ο Rael Isacowitz και η Karen Clippinger στη Δεύτερη Έκδοση του Pilates Anatomy έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά δίνοντας ζωντάνια στην ανατομία και κάνοντάς την προσιτή τόσο για τους δασκάλους όσο και για τους μαθητές του Pilates. Με όλες αυτές τις πληροφορίες που δίδονται για την λειτουργία των μυών, την ανατομία του σκελετικού συστήματος και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί η ανατομία στην πράξη μέσα από τις βασικές αρχές του pilates, το Pilates Anatomy θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι στη λίστα των βιβλίων που πρέπει να διαβάσετε».

Brent Anderson, PhD, PT, OCS, PMAR-CPT, Πρόεδρος του Polestar Life Retreats and Southwind Retreat Center

 

«Η Karen και ο Rael είναι δύο από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα στον χώρο του Pilates και η Δεύτερη Έκδοση του Pilates Anatomy συγκεντρώνει την διαύγεια και το πάθος τους. Αυτό το βιβλίο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων μου βιβλίων».

Nora St. John, Διευθύντρια εκπαιδευτικού προγράμματος στο Balanced Body Education

EAN:
978-960-278-196-8
Αρ. σελίδων:
272
Διαστάσεις:
17 x 24
Εκδοτικός οίκος:
ΣΑΛΤΟ
Εξώφυλλο:
ΜΑΛΑΚΟ
Έτος έκδοσης:
2022
Συγγραφέας:
Karen Clippinger, Rael Isacowitz
Find similar

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Ίσως σας ενδιαφέρει
 • Νέες Αφίξεις
 • Δημοφιλή